Jestem bezrobotny. Czy warto zgłosić się do tego projektu?

Pogaduchy o wszystkim i o niczym.

Jestem bezrobotny. Czy warto zgłosić się do tego projektu?

Postprzez Natalia » 20 Mar 2013, 13:41

Ostatnio straciłam pracę, bo robili redukcję zatrudnienia u nas w firmie. Znalazłem ciekawe szkolenie "Zadbaj o swoją przyszłość", gdzie jak się przystąpi do ścieżki A można dostać się na staż, a nawet być zatrudnionym. Co mi radzicie? W sumie co mi szkodzi i tak pracy nie mam.
Ostatnio edytowany przez Natalia, 08 Sty 2014, 09:54, edytowano w sumie 1 raz
Natalia

Re: Jestem bezrobotny. Czy warto zgłosić się do tego projekt

Postprzez matys22 » 22 Lip 2013, 09:11

Zgłosiłem się do projektu i mam dużo ciekawych kursów do zdobycia za darmo, więc warto
matys22

Postprzez mira » 09 Kwi 2015, 16:19

Zawsze warto!
mira

Postprzez leos72 » 04 Lip 2015, 09:59

Jak daja kanapki i darmowe przejazdy to zawsze warto.
A tak na powaznie, nie lepiej po prostu znalezc prace. jest mnostwo ogloszen w sprawie pracy. Tlumaczenia, grafika komputerowa, budowlane, remonty, nawet do "wojsk powietrzno-desantowych" http://oferia.pl/zlecenia/budowa/fundamenty-i-wykopy . Dla tych co nie znaja tego okreslenia przypominam, ze dotyczylo ono powolywania studentow w stanie wojennym do wojsk powietrzno-desantowych co oznaczalo kopanie rowow melioracyjnych na Zulawach. Pracy naprawde jest sporo. Wystarczy dac ogloszenie ze sie zaopiekuje psem w wakacje i juz beda zgloszenia. Placa nie malo, bo "hotel dla psow", czytaj zapchlona klatka na dworze kosztuje minimum 20 zl za dzien.
leos72

Wróć do Pogaduchy o wszystkim i o niczym

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości