Na naszym serwisie stosujemy pliki cookies w celach statystycznych. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczacych cookies oznacza, zgodę. Ustawienia przechowywania i uzyskiwania dostepu do cookies sa w Twojej przegladarce.
[Zamknij]
Hej, wszyscy tak polecają Krakó, Warszawe, Poznań czy Gdańsk na udany weekend. A co z Łodzią? Moim zdaniem nasze miasto ma wiele do zaoferowania turystom z całej POlski jaki i mieszkańcom całęgo województwa! Dlatego wszystkich serdecznie zachecam do wzięcia udziału w konkursie ROTu "Oczami mieszkańców" Najfajniejsze pomysły na spedzenie weekendu w Łodzi zostaną pozniej opublikowane. Musimy wspierać nasze miasto i uważam ze jest tu mnóstwo do zobaczenia i zwiedzenia
hej, można już głosować na zgłoszone w konkursie pomysły jest ich ponad 30 i wszystkie są wg mnie bardzo ciekawe żeby zagłosowac trzeba zalogować się na stronie ROTu www .rotwl .pl /konkurs / . Szczególnie dla mieszkańców regionu może to byc bardzo przydatne, ja o wielu atrakcjach regionu nie wiedziałam
Jutro jest jakaś impreza modowa w Galerii Łódzkiej, podobno mają być jakieś rabaty w CCC, porady o makijażu. No i Maja ma się pojawić. Brzmi całkiem ciekawie, wybiera się ktoś z Was?
Ilekroć przyjkeżdzaja do nas znajomi i chce ich zabrać na wycieczke po łodzi to powiedzmy sobie szczerze, że nie bardzo jest co pokazać oprócz Piotrkowskiej...jak się myle chętnie poczytam co sugerujecie.