Łódź puszcza lampiony - 17 lipiec 2011 - Stawy Jana

Jeśli wiesz o nadchodzącym ciekawym wydarzeniu kulturalnym, sportowym, imprezie, pokazie, wystawie itd - daj znać innym!
Wątki muszą mieć w tytule datę imprezy. Jeśli wydarzenie jest cykliczne - proszę zawrzeć taką informację w tytule.
Wątki o wydarzeniach, które już miały miejsce będą przenoszone do działu "Było...".
Regulamin forum Posty muszą spełniać regulamin znajdujący się w wątku "Zanim napiszesz przeczytaj!!".
Posty niespełniające regulaminu będą kasowane lub edytowane.

Postprzez Admin_OcenLodz » 17 Lip 2011, 23:14

jak w temacie;] kto nie był niech żałuje, bo było pięknie na to popatrzeć.

Zapraszam do filmiku na youtubowym koncie OcenLodz.pl http://www.youtube.com/watch?v=eomP8kRtUkk
Administrator też człowiek.
Awatar użytkownika
Admin_OcenLodz
Administrator

Miejscowość: Łódź

Re: Łódź puszcza lampiony - 17 lipiec 2011 - Stawy Jana

Postprzez Sofia » 17 Lip 2011, 23:22

Mnie niestety nie było, żałuje, bo wyglądało bardzo romantycznie :) znów mnie coś miłego ominęło. Mam nadzieję, że jeszcze się przydarzy okazja.

Ale te komunikaty: "rafał, rafał twój namiot się pali (...)" brzmi dosyć dramatycznie.
Awatar użytkownika
Sofia

Postprzez anka » 18 Lip 2011, 11:43

hehe, w dziale "Było" ale mam nadzieję, że niedługo pojawi się podobna informacja w dziale "Wkrótce!" 8-)

byłam tam i wyglądało super. Fajnie, że to nie tylko puszczanie lampionów, ale i scena, muzyka (o wybór muzyki można by się spierać, ale bez muzyki byłoby smutniej), lunapark. Zabawa + miłe doznania ;).

Fajniej by było, gdyby DJ zaczął odliczanie do 22:00, lampiony byłyby puszczone mniej więcej w tym samym momencie, może efekt byłby jeszcze lepszy. Ale nie ma co narzekać. ci co byli wiedzą o czym mówię, ci co nie byli, mam nadzieję, że pójdą następnym razem :)
Awatar użytkownika
anka

Miejscowość: Łódź, Bałuty :)

Postprzez Marek » 18 Lip 2011, 12:03

Pewnie tyle samo osób ile jest zadowolonych z eventu mówi sobie w duchu: "A kto to pozbiera? HĘĘĘ? :)"
Marek

Wróć do Wkrótce!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości